Odla stode n din hormonmonster lokalisera karleken – experten tipsar

Odla stode n din hormonmonster lokalisera karleken – experten tipsar

Oroar ni dig ovan att ditt avkomma ick hittat nagon pojk- eller tjej? Har berattar Kerstin Erixon, sexualupplysaren villig RFSU hurdan ni stottar kungen ultimat metod.

Borjar kompisarna fixa pojk- eller flickvanner, medan ditt barnunge verkar existera helt sval? Saso foralder at nago tonaring stalls du ofta fore flertal skild situationer saso kan bidra nago grubbel alternativ flertal nya tankar och funderingar.

Kerstin Isaxon arbetar tillsamman sexualupplysning pa RFSU. I hennes goromal ingar det att assist sam vagledning tonaringar. undrar du hurda ni skall stotta ditt avkomma nar det galler att lokalisera nago pojk- alternativt tje?

Experten forsavit tonaringar samt karlek

Nar tendera tonarinSgar pricka sin etta partner? Va kan mig som foralder foreta darfor att assistera nar hen verkligen vill traffa nagon? Kerstin Isaxon svarar.

– Manga mota via plugget, fritidsaktiviteter alternativt gemensamma kompisa. Hurda hane traffar en befinner sig ocksa vanliga fragor som vi gallande RFSU tillat, ”hur traffar mi nagon?”, ”hur kan mi visa att mig diggar e?”, ”hur kanner til jag att hen uppskattar mig?” alternativt ”hur astadkommer sjalv fardig gallande ett schysst satt?”. Det ar stora fragor sasom ar ljudli prioriterade.

– Man kan ick beratta att astadkommer si och sa, emeda kommer n tillat en delagare. Det utspelar forsavitt att trana kontakt sam relationer samt helt spartanskt lara sig igenom livet.

Va kan mi som foralder revider centrum baby inte har nago delagare men villi vill existera tillsammans tillsamman en?

– massa saknar postumt att uppleva karlek, bade unga sam vuxna. Finns det nago sarskild individ som ditt barnunge vill vara med med alternativ utspela det mer om en hopp att vara ihop tillsammans e? Forsavitt din hormonmonste sakna postumt nago kompanjon kan ni sammanlagt overlagga samt prata om hurdan herre kan framfora engagemang for nagon, hurda karl kan stota, hurda hane kan studer itu intresse av nagon annan sam varthan karl kan pricka nya folk.

– Det finns ick ett recept alternativ e svar, skad det finns saker som kan rulla mer eller mindre enastaende sa som att soka ogonkontakt, smila, prata med personen, placer fragor runtom det saso hen tycker om alternativt tycker om, langa ett snap eller sukta efter nagot kungen hens Instagram. Forsok att starka sam uppmuntra, det befinner sig flera tonaringar saso kan uppleva att hane ar saken dar sluta som icke age nagon kompanjon sam det kan existera nago besvarande kansla. Eventuellt kande du allena sa nar ni vart i barnets alder sam kan delge forsavitt det sam framfora empati for att det ar flertal sasom tycker att det befinner si komplicerat.

Odl stode du din tonaring lokalisera karleken – experten tipsar

– I allihopa lagen befinner si det evig bra att snacka samt stalla fragor saso ”pratar n och dina kamrater forsavitt relationer?” alternativt ”har ni e saso n befinner si hagad bruten?”. Att befinna ointresserad bruten relationer befinner si ingenting som befinner sig fel alternativt nagot att besta orolig pro, karl kan till exempel besta asexuell alternativ besta sval fran att involvera andra i sin sexualitet alternativt relation. Enar behover ditt barnunge bliv bekraftad i att det inte befinner si nagot felaktigt sam att det befinner sig fullkomligt upp mo hen forsavitt hen vill hava nagon relation alternativ icke. Att nago hormonmonste ar liknojd bruten relationer kan likasa existera marke pa att hen tanker att hen ar otillrackligt sam foljaktligen aldrig kommer traffa en, ifall det ar odla behover tonaringen kommunicera forsavitt det och bliva bekraftad i att det befinner sig langtifran alla som trГ¤ffa Amerikansk kvinnor har ett partner sam att det ej ar nagot mankemang att icke hava det.

– Exempelvis kan ni da placera fragor saso ”ibland kan karl kanna att det kanns saso att alla tanker att herre maste ha nago medspelare nar hane kommer kvar ett sake alder, va tanker ni forsavit det?”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *