13 enkla steg darfor at atnjuta ett kis att bli foralskad i dig

13 enkla steg darfor at atnjuta ett kis att bli foralskad i dig

Haromdagen tankte katalogen oss gallande ett # throwbacktorsdag tillsamman Joe Valentines satiriska lasning forsavit hurdan hane astadkommer ett brutta kar i dig i nagon skon 13-stegslista. Alldenstund vi aven fortsattningsvis ar absolut sam hallet #styrda bruten Beyoncces Lemonade trodde sjalv att det vart dags att flickorna tog ansvaret stav dessa enkla kliv darfor at lite ett kille att bliva foralskad i dig.

1. Sang dig se ut som att du bara ‘vaknat’ odl narvarand.

Killar diggar det nar du ser naturligt felfritt, vilket befinner si omojligt darfor att det ironiskt kanske tar langre tidrym att beskada ut sasom att ni blott vaknade annu det astadkomme for att kika ut som att du spenderade epok kungen att bliv beredd.

2. Eye fuck saken da hetaste killen omkring.

Sang oss lata paskina nago minut sasom du rentav forsoker mota nagon i verkligheten (hederligt talat, ingen inneha epok stav det).

Ni tvungen dock handla detta nog, darfor tjeje sasom sitter i barer och letar postum seriosa relationer bara ber forsavitt varsta mojliga utslag. Var charmig sam bedarande sam festlig, men icke fullkomligt florta stav annars antagande han att du bara vill ha D (vilket normalt ar fallet andock for saken da arme artikeln kan latsas sasom att det ej befinner si alltsammans n letar postum.)

4. Beroliga honom att du kan existera ‘en itu killarna’

Det kravs verkligen ej odl avsevart att beharska det ha moment. Rekvirer nago hallfast IPA fran ett lokalt bryggeri sam ga av stapeln kackla forsavitt slutspelet (det kvitta vilken for eftersom exakt sasom happy hour, det finns evigt nagon sasom helst nagonstans). Lagg mo det en aning vittiga sjuk om spel of Thrones och n befinner si i syster.

Ga vidare, lagg bara pa det tjockt med ‘wow you’re grismamma good at that’ sam lagg in nagra harstran sam bevisande fnissar forut bra matt. Prov ditt ultimat darfor att icke avsky dig sjalv darfor at du age gett 1 mot lagmissogyni och 0 mo lagsfeminism.

Det har befinner sig ett katt- sam musspel sasom vi alla hatar att leka men maste handla darfor att var slaktled i princip befinner sig en fabulos bottennapp med offentlig samfardsel. Att gnalla pa detta sam anslutningskulturen i allmanhet ar sasom republikaner saso klagar ovanfor Donald Trump.

7. Beherra spe tillsammans 0 fucks given.

Killar foralskas evigt i tjeje sasom minsann inte befinner sig investerade. Inte den falska typen fran icke investerad, dar du latsas att ni inte bryr dej andock n faktiskt gor; nix, minsann icke bidra marklig knullar ifall den narvarande killen kommer att bli foralskad i de. Bli mer investerad i bokstavligt alltsammans ovrig (dej jag, din jycke, dina kompisa, inta samtliga oreos n hederlig age kopt) du age pagatt sa lange den inte drommer forsavit lyckligt tillracklig tillsamman denna rando.

8. Hava en forvanad etta datum.

Om den narvarand killen kommer mot dej med den vanliga ‘middagen sam en hinna’ -datum dar han svart forvantar dej att n skal betala forut nagot fran det (safram n ick vill), bor ni finn nago pur kille och ga av stapeln retur vid steg en. Poang pro nagon kille saso kommer med en datum sasom innebar att gora nagot alternativt kanna nagot sammanlagt. Ersattningar kan goras forsavitt n kom med ideen mo etta dejten och han villig accepterar saken da.

9. Betrada markli ytterligar datum.

. andock lagg ej villig nar du skall alternativ icke amna ha sex. Jag kanner framgangsrika tandem som har vantat och framgangsrika tva som praktiskt taget hade sina byxor i Uber. At vart och nagon fran sina egna odla lange n ibland gar villig en slags utomhusaktivitet nedanfor veckorna postum ditt ett datum.

10. Tillverka fantastiskt banka baver.

Sasom Cersei Lannister nagon passag sa, ‘tarar ar icke en kvinnas sluta gevar. Det basta befinner sig mellan dina spira. Mi har rentav kant att flertal stora karla blir blicken och korkad av finemang goka. Kom aven ihag do tre strejkeregeln; forsavitt han icke promenerar ned kungen dej postumt tre ganger fran att innehava haft ‘sexig tid’ befinner sig han darborta omodern.

11. Inneha inte konversationen ‘Vad befinner si vi’, valj istallet stav ‘var befinner si dett konversationen’ arl.

Melodi oss blott vara arliga narvarand stav en sekund, forsavit ni traffar en samt ager haft bade saken da nakna och okanda tiden ni age tillbringat tillsamman do spann mer ann fem tillfallen bor n definitivt innehava ‘vad letar ni efter’, vart ar detta? N behover ick satta nago mark villig det (det age blott vandrat par veckor pro guds skull) andock att befinna framme sam arlig om hur sa n forvantar de visar lita sam starka kommunikationsformagor, som bada astadkomme att du verkar vara mer efterstravansvard stav riktiga man. Han kommer samt att approximera att du ick befinner sig odl instabil gallande att 6 datum ni behover mo DTR.

12. Greppa upp sina brista.

Forut det kommer att existera manga (de ar ju karla) och ingen vet det forbattrin an honom. Tveklos asianladyonline krediter kommer flera andra icke tillverka natt det sa vidstrack sam bred saken da arme punkten undrar han varfor du icke tappar att avsked hans rov till trottoarkanten. Om n riktig age gjort de majoritete fran dessa kli ager han blivit kopiost varse forsavit hur ni, precis som Mary Poppins, ar praktiskt taget felfri villig samtliga satt. Det faktum att ni fortfarande bryr de om honom sam ha sex tillsamman honom aven fast alla dessa foremal kommer att lite honom att rasa pa rak arm i djup djup karlek.

13. Exponera honom att ni alskar honom.

All befinner sig solklar nervosa for etta gangen do uppge L-ordet mo sin avsevard andra. Ar det pro om en stund? Kommer do att berora villig dito satt? Hur sa hander forsavit allt de sager ar ‘tack’ ?! Det befinner sig pa grund av ni inte behover saga det, hitta e satt att framfora det sasom tar orden bums utav din gap. Inget alls uppge lov sasom bollspelbiljetter sam du i nagon matchande jumper. Alternativt nago romantisk weekend. Eller absolut lat rekvirera hans favoritavhamtning villig led bo fran jobbet tillsammans sin favorit-tv-serie allareda i ko. Odla borg ni visar honom att han minsann befinner si i dina tankar kommer han att veta hora meddelandet ljudli samt explicit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *