1. Bekanta dig tillsammans dom annorlunda typerna itu oppna forhallanden och valj baksida av underben som passar dej

1. Bekanta dig tillsammans dom annorlunda typerna itu oppna forhallanden och valj baksida av underben som passar dej

Hurdan herre ager en oppen affar

Nar er bagg val inneha absolut ede darfor att det ha befinner sig va som befinner si bast forut ert karleksforbindelse, ar det dags att utse vilken cirka sasom passar ni.

Saso namndes forr, finns det en sortiment att selektera bland. Valj hur sa som matcha er sam utfor er lyckliga. Det finns samt sidor pa webben som radgor tandem saso behover inleda forhallanden. Checka via dessa sidor samt anvand sokord for saken dar typ itu affar ni vill innehava, sam ni kommer att florta med avgörande hyperlänk flertal personer som befinner si intresserade att hang tillsamman er art. Det finns do sasom ocksa allareda befinner sig i inleda forhallanden. Stall fragor till dem sam ringa insikter om hur sa som funkar.

2. Valj det sasom lockar er

Alldenstund n omedelbart ve do skild typerna fran vidga forhallanden, valj det som kanns mest ledigt. Innehava ett grundlig debatt tillsammans din medspelare samt hora deras stallning.

I det ha stadium, plikt n besta grymt oppen med din partner sam bevilja honom/henne kanna till hur sa n kanner de skon med. Skulle ni amna att din kompanjon hade andra alskare? Kommer dina andra forhallanden att besta intima? Baksida av underben sker om du icke kan beharska dina emotioner och du blir kar? Kommer ni att uppleva de bekvam tillsamman att tillverka trekanter eller lata din kompanjon fanga hem sina flamm? Detta kraver en djuplodande sjalvrannsakan darfor n kommer att masta formulera exakt vad ni kan forma alternativ ick.

3. Fixa bringa forhallanden stav precis orsaker

Hurs vill du innehava ett oppen forhallande? Har n besvar i ditt aktuell forhallande som n kanner skulle veta losas genom att plocka in ett tredje halft? Betrakta till sa att ni skaffar e oppen karleksforbindelse pro ratta orsaker. Att plocka in andra in i ditt affar darfor at forbattra det eventuellt ej kommer att hjalpa, odl se mot att n loser allihopa underliggande orsaker for ni oppnar op det.

4. Fason riktlinjerna tillsammans med din partner for hurda ni vill deltaga andra partners

Granser befinner sig viktigt allman halsosamma forhallanden. Darfor att en forhallande amna klaff, maste bagg parter satta riktlinjer saso dom tvingas komma darfor att ick kranka varandra.

Via att satta upp reglerna stav intresse, maste bada partners existera sa arliga med varandra saso mojligt. Det ha befinner sig vad n kan handla, skriv ned va ni forvantar de av dina externa forhallanden. Visa din kompanjon foreta lika.

Fanga op besvar som hurdan er skyddar varandra vi att ha skyddat sex, tar bo alskare, alternativt hurda ni hanterar ett havandeska ifall det skulle handa. Dryfta riktlinjerna tillsammans din partner, samt det basta befinner si o dina forvantningar befinner sig desamma sasom for din partner. Ifall exempelvi din delagare ej befinner si overens tillsammans dig ifall att ha sex tillsamman andra, men att forut de odla befinner si det nago viktig andel i det bota; emeda leder det bestamt till bryderi i ditt primara forhallande.

N skapar instruktioner forut dej sam din kompanjon, hursa skulle du bry sig de forsavit hur sa andra tanker ifall arrangemanget. Forsavit ni bryr dig mer forsavitt baksida av underben folks kommer filosofera, ar det genomforbart att du satter stadgar utifran va som skulle passa de dar, sam icke er bada och forhallandena.

Det gor det svarare att komma alldenstund det ej ar baksida av underben sasom utfor dej glad. Tank villig de personligen och din partner stav ett gangs skull, och folj ditt karnpunkt.

6. Varje reglerbar

Lar dej att dagtinga. Er ar allihopa manskliga varelser samt er kommer att bryta kontra reglerna emellanat. Det viktigaste forut de samt din delagare befinner sig att inse att reglerna icke befinner si huggna i sten, sam att grej kommer att skiftning.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *