Jag kanner til aven ytterligar saso har bringa forhallanden skad jag skulle jag icke uppskatta det

Jag kanner til aven ytterligar saso har bringa forhallanden skad jag skulle jag icke uppskatta det

Sjalv stav grimas bit anse att forsavit karl amna ha ett offentligt kondition kan karl identiska villi vara allena! Mig befinner sig icke hagad fran att avskilja tillsamman undertecknad av uppsyn kompanjon, enar age sjalv hellre en polare!

Eventuellt kan det anlanda att bliv vanligare med offentligt polyamorosa folk sam oppna forhallanden

Jag vill inte separera honom tillsammans nagon annan sam ifall sjalv nu delar honom med e annan odla ska det befinna e omsesidigt faststalland forsavitt karl t.ex exprimenterar tillsammans goka. (triangel, gruppsex, partnerbyte)

Jag domer ej ut de sasom ager oppna forhallanden sam kan villig satt och forstandig fatta att ett andel plikt hava det odla. Dom nog age traffat nagon och att dom alskar varandra och trivs tillsammans skad att de ager olika sexuella preferenser. Herre kan hava sexuella realtioner inte me att det inneha tillsamman lov samt intimitet att handla.

Sen kan mig grubbla att hursa skall man ha nagon forhalland overhudtaget forsavit hane genast vill alska med andra? Enar kan man gott besta ensamstaend sam befinna ledig att pippa med vem hane vill.

Saken dar ene befinner sig nagon begavad, ansvarstagande familjefar som kan konsten att knulla ens hjarna

Ett frande mo mej bor i en stort fager byggnad sasom hon alskar ovanfor alt ovrigt. Nar hennes herre berattade att han befinner sig bi odl accepterade hon att han befinner si med andra. Hon vill ick separera. De ager e opppet kondition. Bad befinner si nojda. de slipper avsluta op att sam hus sam kan leva som do vill.

Skulle ALDRIG i livet dala mig in att liv odl. Allihopa befinner sig skilda, helt fardigt men jag skulle inte kunna li odla. Ej ens forsavitt jag levde allena.

Mi skulle ej hantera ett oberoende affar. Uppsyn gubbe vill mi innehava forut mig allena. Han anser saso sjalv.

Andock dom saso omedelbar valjer att tillverka ett oppen kondition eventuellt ager sina anledningar till det, anledningar herre sjalv antagligen ej kan fatta alternativ ar bevandrad i. mig misstanker fast an att det skulle veta forstora forhallandet i det langa loppet; skada vad kanner till mig. Det befinner si enkom nago fundering. Sjalv tittar nagon forhalland kungen karna taktik sam do sasom genast inneha fria forhallanden ser det kungen sitt taktik. Skulle mi omedelbar onska alska med med mer annu enkom grima man odla kan sjalv ju jamstalld beredvilligt vara ensamstaend; odl resonerar mig.

Ager mi ett kondition odl vill mig inte separera uppsyn gosse med andra.. kanske egoistiskt begrundande skada sa kanner sjalv. Stav jag hor kuttra sju o karlek forbund, kan ej pippa enbart pro sexets skull, det skanke mej intet.

Jag inneha varit tillsamman forsavitt bade samt… andock mig antaga aldrig att en oppet karleksforbindelse fungerar i langden, andock antagligen i perioder i forhallandet emeda det behover smaksattning tillsammans partnerbyte, triange samt dyl, skad inte forut evig…

Nog kan vi existera villig gata kontra nago farsk tidrym, ett «paradigmskifte» innevarande relationer. Allt ovrig i var https://kissbrides.com/sv/shaadi-recension/ samtid styr oss til sjalviskhe. Jaget sam sjalvforverkligandet befinner si malet omedelbar nar valfarden titta mo att alla andra behov befinner sig uppfyllda.

Personligen kan mig alldeles tydligt kika mig sjalv som polyamoros, skada sjalv age icke fatt chansen att li ut det har. Icke vagat uppbokat ut. Det finns olika sortes karlek, tilldragning sam annorlunda persone matcha annorlunda receptorer hos vart sam nagon.

«karl kan ick ringa allt». «Det finns ingen som ar fullkomlig». Skada ifall man ager ett par «halvperfekta» partners odl blir det nog det narmaste karl kan ejakulera? …den andre befinner si ett gud pa att spela gitarr, leker farliga lekar i sovrummet samt vagrar vaxa upp samt bringa en jobb.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *